Wij verzorgen inburgeringscursussen voor mensen die verplicht zijn om in te burgeren.

Wat leert u bij ons op de inburgeringscursus?

Shadow
Slider

Wij verzorgen inburgeringscursussen voor mensen die  verplicht  zijn om in te burgeren.

Wat leert u bij ons op de inburgeringscursus?

  • U leert: de Nederlandse taal te spreken en toe te passen in het dagelijks leven. Zowel mondeling als schriftelijk.
  • U leert: hoe de Nederlandse samenleving functioneert en wat uw kansen zijn op de arbeidsmarkt.

Ieder mens is uniek dus de cursussen die wij geven, zijn daarom maatwerk. Afgestemd op uw persoonlijk situatie. Dit betekent dat wij kijken naar uw achtergrond en uw eventueel eerder genoten opleiding(en) en zodoende het leertempo op ú afstemmen.

Wij vinden het erg belangrijk dat u zich thuis voelt op onze school! U kunt aan uw docent altijd vragen stellen en indien nodig kunt u vragen om extra persoonlijke begeleiding! Wij staan voor u klaar, maar wij vragen van u dan ook een maximale inzet en veel oefening. Want alléén lukt het niet om te slagen voor het examen, maar sámen lukt dat wel! En daar doen we het allemaal voor!

Aantal lesdagen en lesduur:
De cursussen worden gegeven in de ochtend, in de middag (vroeg) of in de namiddag of een enkele keer in de avonduren. De lesduur is 3 uur inclusief een half uur pauze. Normaal gesproken volgt een cursist drie keer per week de les.

Kosten van de cursus (inclusief materialen):
De cursuskosten zijn afhankelijk van de duur van de cursus en natuurlijk ook afhankelijk van het aantal dagdelen dat de cursist per week volgt.

Lening afsluiten bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs:
Als u verplicht om in te burgeren en daarom de inburgeringscursus móet volgen, is er op dit moment nog de mogelijkheid om een lening bij DUO af te sluiten.