corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk

Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent NT2 en studie- en huiswerkbegeleider. Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een kleine taalschool waar we met een team les geven aan inburgeraars. Sinds kort hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn.

De inzet van ICT-middelen, taal en coaching in het onderwijs zijn mijn specialismen.  Wilt U meer van mijn dienstverlening weten, neemt u dan contact met mij op!

Email: corrienetaalatelier@gmail.com

Of bel mij: 06 1438 1535

corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk pedagogie
corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk onderwijsspecialist
corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk klas

Mijn naam is Corriene Cardol. In 2002 heb ik de PABO Explo afgerond in Dordrecht. Explo staat voor experimentele lerarenopleiding. In 1998 startte de pilotopleiding, waarbij de computer en andere ICT middelen een belangrijke rol zouden gaan spelen. Deze pilot is een succes gebleken, want in het huidige onderwijs is ICT en het gebruik daarvan niet meer weg te denken. In mijn onderwijs aan leerlingen in het primair onderwijs speelt ICT een grote rol. Het biedt mogelijkheden voor zowel de zwakke als de sterke leerling. Deze doelgroep vraagt veel zorg en aandacht. Juist door het gebruik van middelen als het digibord en passende apps wordt deze passende zorg ondersteund.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ICT op uw school? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met mij op. Wellicht kunnen we met elkaar ook uw onderwijs nog beter ondersteunen met het gebruik van passende ICT middelen.

Copyright 2016 Corriene Cardol – All Rights Reserved – Proudly Powered by JC Webdesign