Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent Nederlands en docent NT2.

Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een taalschool waar we met een team NT2 docenten lesgeven aan inburgeraars tot B1 niveau. Sinds 2020 hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn. Naast het verzorgen van lessen voor inburgeraars, verzorgen we ook coaching bij participatie.

Voor meer informatie, het opvragen van mijn CV of het inhuren van mijn expertise, kunt u contact opnemen per mail of telefoon. Zie contactgegevens onder aan deze pagina.

U kunt mij ook op LinkedIn vinden!

corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk pedagogie
corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk onderwijsspecialist
corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk klas

Mijn naam is Corriene Cardol. In 2002 heb ik de PABO Explo afgerond in Dordrecht. Explo staat voor experimentele lerarenopleiding. In 1998 startte de pilotopleiding, waarbij de computer en andere ICT middelen een belangrijke rol zouden gaan spelen. Deze pilot is een succes gebleken, want in het huidige onderwijs is ICT en het gebruik daarvan niet meer weg te denken. In mijn onderwijs aan leerlingen in het primair onderwijs speelt ICT een grote rol. Het biedt mogelijkheden voor zowel de zwakke als de sterke leerling. Deze doelgroep vraagt veel zorg en aandacht. Juist door het gebruik van middelen als het digibord en passende apps wordt deze passende zorg ondersteund.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ICT op uw school? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met mij op. Wellicht kunnen we met elkaar ook uw onderwijs nog beter ondersteunen met het gebruik van passende ICT middelen.

Copyright 2016 Corriene Cardol – All Rights Reserved – Proudly Powered by JC Webdesign