corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk

Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent NT2 en studie- en huiswerkbegeleider. Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een kleine taalschool waar we met een team les geven aan inburgeraars. Sinds kort hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn.

De inzet van ICT-middelen, taal en coaching in het onderwijs zijn mijn specialismen.  Wilt U meer van mijn dienstverlening weten, neemt u dan contact met mij op!

Email: corrienetaalatelier@gmail.com

Of bel mij: 06 1438 1535

corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk pedagogie
corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk onderwijsspecialist
corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk klas
In 2009 heb ik de Master Pedagogiekopleiding lerarenvariant afgerond met Onderwijskunde als specialisatie. Tijdens deze opleiding heb ik mijn bevoegdheid behaald om het vak te mogen doceren. Mijn interesse en uitdagingen liggen vooral in het passend maken van een opleiding voor de jonge student aan het MBO. De wereld van opvoeden en grootbrengen is volop in beweging. Het leren opvoeden begint bij jezelf en vanuit jezelf. Het lesgeven aan deze doelgroep vind ik dan ook een grote uitdaging.

Copyright 2016 Corriene Cardol – All Rights Reserved – Proudly Powered by JC Webdesign