Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent Nederlands en docent NT2.

Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een taalschool waar we met een team NT2 docenten lesgeven aan inburgeraars tot B1 niveau. Sinds 2020 hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn. Naast het verzorgen van lessen voor inburgeraars, verzorgen we ook coaching bij participatie.

Voor meer informatie, het opvragen van mijn CV of het inhuren van mijn expertise, kunt u contact opnemen per mail of telefoon. Zie contactgegevens onder aan deze pagina.

U kunt mij ook op LinkedIn vinden!

corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk pedagogie
corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk onderwijsspecialist
corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk klas
In 2009 heb ik de Master Pedagogiekopleiding lerarenvariant afgerond met Onderwijskunde als specialisatie. Tijdens deze opleiding heb ik mijn bevoegdheid behaald om het vak te mogen doceren. Mijn interesse en uitdagingen liggen vooral in het passend maken van een opleiding voor de jonge student aan het MBO. De wereld van opvoeden en grootbrengen is volop in beweging. Het leren opvoeden begint bij jezelf en vanuit jezelf. Het lesgeven aan deze doelgroep vind ik dan ook een grote uitdaging.

Copyright 2016 Corriene Cardol – All Rights Reserved – Proudly Powered by JC Webdesign