corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk

Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent NT2 en studie- en huiswerkbegeleider. Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een kleine taalschool waar we met een team les geven aan inburgeraars. Sinds kort hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn.

De inzet van ICT-middelen, taal en coaching in het onderwijs zijn mijn specialismen.  Wilt U meer van mijn dienstverlening weten, neemt u dan contact met mij op!

Email: corrienetaalatelier@gmail.com

Of bel mij: 06 1438 1535

Welkom op de website van Taalatelier Bollenstreek. Hier vindt u meer informatie over de activiteiten die wij voor u kunnen verrichten. Per 1 augustus 2018 verzorgen wij:

  • Taallessen voor analfabeten
  • Inburgeringslessen
  • Voorbereiding Staatsexamen 1
  • Voorbereiding Staatsexamen 2
  • Nederlands voor hoger opgeleiden
  • NT2 Expertise voor docenten in het VO

In Katwijk is momenteel de Internationale schakelklas gevestigd. Deze school biedt intensief onderwijs aan anderstalige leerlingen. Taalatelier Bollenstreek wil dat nu ook bieden aan volwassenen op deze locatie. Het adres is Nolensstraat 1 2221 CE Katwijk.

Momenteel zijn we nog druk bezig met de voorbereidingen. Voor meer informatie of eventueel aanmeldingen kunt u mailen naar:

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen:

06-14381535

NB: we zullen binnenkort starten met het Blik op werk aspirant keurmerk. Dat houdt in dat we alleen met gecertificeerde docenten zullen werken.

Houd deze site in de gaten!

Corriene Haasnoot

[vc_gallery interval=”3″ images=”1295,1291,1305,1183,967,10″]

Copyright 2016 Corriene Cardol – All Rights Reserved – Proudly Powered by JC Webdesign