Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent Nederlands en docent NT2.

Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een taalschool waar we met een team NT2 docenten lesgeven aan inburgeraars tot B1 niveau. Sinds 2020 hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn. Naast het verzorgen van lessen voor inburgeraars, verzorgen we ook coaching bij participatie.

Voor meer informatie, het opvragen van mijn CV of het inhuren van mijn expertise, kunt u contact opnemen per mail of telefoon. Zie contactgegevens onder aan deze pagina.

U kunt mij ook op LinkedIn vinden!

Welkom op de website van Taalatelier Bollenstreek. Hier vindt u meer informatie over de activiteiten die wij voor u kunnen verrichten. Per 1 augustus 2018 verzorgen wij:

  • Taallessen voor analfabeten
  • Inburgeringslessen
  • Voorbereiding Staatsexamen 1
  • Voorbereiding Staatsexamen 2
  • Nederlands voor hoger opgeleiden
  • NT2 Expertise voor docenten in het VO

In Katwijk is momenteel de Internationale schakelklas gevestigd. Deze school biedt intensief onderwijs aan anderstalige leerlingen. Taalatelier Bollenstreek wil dat nu ook bieden aan volwassenen op deze locatie. Het adres is Nolensstraat 1 2221 CE Katwijk.

Momenteel zijn we nog druk bezig met de voorbereidingen. Voor meer informatie of eventueel aanmeldingen kunt u mailen naar:

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen:

06-14381535

NB: we zullen binnenkort starten met het Blik op werk aspirant keurmerk. Dat houdt in dat we alleen met gecertificeerde docenten zullen werken.

Houd deze site in de gaten!

Corriene Haasnoot

[vc_gallery interval=”3″ images=”1295,1291,1305,1183,967,10″]

Copyright 2016 Corriene Cardol – All Rights Reserved – Proudly Powered by JC Webdesign