corriene cardol haasnoot onderwijs katwijk

Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent NT2 en studie- en huiswerkbegeleider. Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een kleine taalschool waar we met een team les geven aan inburgeraars. Sinds kort hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn.

De inzet van ICT-middelen, taal en coaching in het onderwijs zijn mijn specialismen.  Wilt U meer van mijn dienstverlening weten, neemt u dan contact met mij op!

Email: corrienetaalatelier@gmail.com

Of bel mij: 06 1438 1535

Tijdens de lessen worden de meest belangrijke taalvaardigheden aangeleerd: spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Shadow
Slider

 

• Alfabetisering gecombineerd met Inburgering
• Cursus richting het Inburgeringsexamen (A2-niveau)• Cursus richting het Staatsexamen NT2, programma I (B1- of B2-niveau)
• Cursus richting het Staatsexamen NT2, programma II (B2-niveau)
• Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt

Aantal dagdelen en lesduur:

De cursussen worden aangeboden in modules van drie maanden. De cursussen kunnen worden gevolgd in de ochtend, in de middag (vroeg) of in de namiddag. Indien nodig kunnen de cursussen ook in de avond worden gegeven. Wij adviseren om driemaal per week een dagdeel les te volgen. Een les duurt drie uur (inclusief een half uur pauze).

Tijdens de lessen worden de meest belangrijke taalvaardigheden aangeleerd: spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Ieder module wordt afgesloten met een toets om te kunnen beoordelen of u door kunt naar de volgende module. Ook kunnen wij de toets gebruiken om te bezien of u eventueel kan deelnemen aan de examentraining.

Cursuskosten inclusief materialen:
U mag zelf bepalen of u aan een cursus op onze school wilt deelnemen. Daarom mag u de eerste les GRATIS meedoen. Pas daarna beslist u of u zich als deelnemer wilt aanmelden.
De kosten  van de cursus zijn afhankelijk van de duur van de cursus in combinatie met het aantal keren dat u per week de lessen volgt.