Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent Nederlands en docent NT2.

Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een taalschool waar we met een team NT2 docenten lesgeven aan inburgeraars tot B1 niveau. Sinds 2020 hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn. Naast het verzorgen van lessen voor inburgeraars, verzorgen we ook coaching bij participatie.

Voor meer informatie, het opvragen van mijn CV of het inhuren van mijn expertise, kunt u contact opnemen per mail of telefoon. Zie contactgegevens onder aan deze pagina.

U kunt mij ook op LinkedIn vinden!

Sinds een aantal jaar (2009) geef ik, naast mijn huidige functie in het onderwijs, studiebegeleiding aan studenten in het voortgezet onderwijs (VO), middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en het hoger beroepsonderwijs (HBO). De begeleiding varieert van huiswerkbegeleiding tot coaching bij de gehele schoolloopbaan. Naast deze activiteiten ben ik werkzaam als docent in het Primair onderwijs, Taalonderwijs en Voortgezet onderwijs.

De afgelopen jaren is mij opgevallen dat leerlingen moeite hebben met het aanbrengen van structuur en ritme in het plannen van hun huiswerk. Daardoor lopen ze achter en bereiden zij zich niet adequaat voor op hun toetsen en proefwerken. Veel leerlingen kunnen de stof wel aan, maar hebben hulp nodig bij de planning en structuur.

Daarnaast bied ik leerlingen de stof opnieuw aan in een praktische context, waardoor leerlingen de stof beter onthouden en juist kunnen toepassen.

Tenslotte kom ik bij de leerlingen aan huis, zodat ouders ook een rol kunnen spelen en de leerlingen ‘s avonds niet over straat hoeven of gebracht en gehaald moeten worden.

Bij ons telt alleen een voldoende…. Bij een onvoldoende na een studieles kom ik maximaal een keer terug (gratis).

Copyright 2016 Corriene Cardol – All Rights Reserved – Proudly Powered by JC Webdesign