Ik ben Corriene Cardol. Ik ben leerkracht in het primair onderwijs, docent pedagogiek, docent Nederlands en docent NT2.

Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van een taalschool. Het Taalatelier Bollenstreek. Een taalschool waar we met een team NT2 docenten lesgeven aan inburgeraars tot B1 niveau. Sinds 2020 hebben we ook het volledige keurmerk Blik op Werk, waar we trots op zijn. Naast het verzorgen van lessen voor inburgeraars, verzorgen we ook coaching bij participatie.

Voor meer informatie, het opvragen van mijn CV of het inhuren van mijn expertise, kunt u contact opnemen per mail of telefoon. Zie contactgegevens onder aan deze pagina.

U kunt mij ook op LinkedIn vinden!

Beste cursist,

 

Op deze pagina kan u zich aanmelden, maar niet met een formulier.

Graag zou ik u willen uitnodigen voor een gesprek. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen: 06-14381535. Anders bent u welkom op Taalatelier Bollenstreek, Heerweg 455 Lisse op  vrijdag van 09.00 – 12.00 uur. U kunt zich ook mleU kunt ook een email sturen naar corrienetaalatelier@gmail.com

Klik op de link aanmelden en neem contact met ons op. Dan nodigen we u zo snel mogelijke uit voor een intakegesprek.